Bra dag!

Bra dag idag! Hade ett roligt telefonmöte på vägen till stallet imorse, sedan joggpass på Melvin följt av poddinspelning med Vanessa och sedan zoom-möte på eftermiddagen 🙂 Hade även ett till möte inbokat idag men det blev framflyttat. Passade på att rensa min garderob den timmen istället och sedan blev det middag med mamma ❤️ Känner att jag har mycket kul på gång på jobbfronten nu vilket är motiverande och kul!

Imorgon är det en fullspäckad dag med Melvin som står på schemat; han ska skos på morgonen, sedan åker vi på vetcheck och därefter tänkte jag klippa honom. Ska göra samma genidrag som när jag var hos tandläkaren med honom nämligen att ta med klippmaskinen till kliniken och passa på när han ändå är sederad 🙂 Tror Bella kommer vilja kolla med ultraljud imorgon så därför lär han få lite lugnande. Han är ju snäll att klippa men det går så mycket fortare på benen och huvudet när han är lite trött och inte blir så otålig hehe.

En gammal bild på mig, outfit on point: