Bra dag!

Vilken härlig söndag! Vi började dagen med att spela padel, första gången för min del men definitivt inte sista. Sååå kul! Jag har spelat tennis när jag var yngre men jag tycker padel var roligare och lite enklare. Jag har dock sjukt mycket träningsvärk efter gympasset jag körde i förrgår så det var lite stappligt att springa haha.

Efter padeln var det bara att hoppa i ridbyxorna för ett ridpass på Melvin! Han kändes superfin idag och jag är extra nöjd över att jag kunde jobba på galoppfattningarna utan att han taggade igång eller gjorde en överdriven fattning. Han höll sig lugn och fin och jag kom verkligen åt honom riktigt bra i alla lägen! Efter passet skrittade jag ut en sväng med Emma och hennes häst Gerion. Så glad för att kunna skritta ut Melvin igen nu efter vilan, han har ju varit så laddad under igångsättningen så jag har promenerat honom ute istället. Men idag var han superlugn och duktig!

Efter ridningen blev det promenad med hundarna, fölgos (alltså det är ju det mysigaste som finns!!!❤️) och sedan kräftor till middag. DRÖMDAG!