BRA BESKED!!!

Idag var det dags för återbesök hos bästa Izabella Gransved på Hölö-kliniken. Ni vet ju att jag har varit pirrig inför detta, kanske mest för att vi ju börjat sätta igång igen nu och jag var rädd för ett bakslag. Men så blev det inte! Tvärtom såg allt mycket bättre ut!!! Han var superfin på böjprov, longering (hårt och mjukt) och även ultraljudet såg mycket bättre ut. Vi fick åka hem med en fortsatt plan hur igångsättningen ska se ut, inget nytt återbesök inbokat och ingen behandling gjordes idag. Om 8 veckor är vi enligt schemat tillbaka i full träning igen! Under dessa 8 veckor ska vi trappa upp successivt. Redan nu får jag öka på minuterna trav och även inkludera några minuter galopp i passen 🙂 HUR KUL?! Åkte från kliniken så mycket lättare både i kropp och sinne. Är så glad och tacksam för mitt team som gjort allt för Melvin och som möjliggjort dagens besked, inte minst min veterinär Izabella och även Karin i stallet som dragit ett stort lass med vattenbandsträningen och laserbehandlingar 6 dagar i veckan.

Det här är första gången under mina 17 år som hästägare som jag har haft en skada på det här sättet. Tråkigt såklart att det hände överhuvudtaget men man blir också ännu mer tacksam och ödmjuk inför dessa djur och vår sport. Varje dag man har en frisk häst att rida på ska man vara glad och tacksam. Man får perspektiv på saker och ting! Nu är jag mer taggad än någonsin att komma tillbaka till träning och så småningom tävling. Allt jag vill är att komma ut på tävlingsbanorna och visa upp min fina häst ❤️

Melvin visar tydligt att han är trött på veterinärbesök och hellre vill vara hemma och träna 😉