Blombud

Vi brukar ju alltid podda på torsdagar men denna vecka blev det onsdags-poddis istället! Vi spelade in två avsnitt idag och det kändes superbra. Tiden flyger förbi så fort vi startar mickarna och det är så enkelt att podda med Vanessa. Jag tror att vi blev en väldigt bra match just i poddsituationen, känns som att vi kompletterar varandra bra och det flyter alltid på när vi spelar in. Vi brukar alltid spela in hela podden i ett svep, tror faktiskt aldrig att vi har ”tagit om” något. Det enda som vår klippare Niklas klipper bort är tystnad när vi ska ta fram veckans fråga eller liknande men annars är det allt i ett svep. Glad att få göra detta med Vanessa, Spotify och Jaorwskij där vi spelar in. Så många härliga människor jag fått lära känna tack vare vår hästpodd! På tal om podden kom det ut ett nytt avsnitt igår (i vanlig ordning på tisdagar!) och idag väntade ett blombud på mig utanför dörren när jag kom hem från stallet:

Känns så surrealistiskt att få blombud av Spotify?! Lilla jag 🙂 Tänk vad mycket kul jag får uppleva och göra tack vare er som vill följa mig! ❤️ Ni lyssnar väl på podden?

Efter poddinspelningen så blev det en snabb vända hem för att äta lunch innan jag åkte till stallet. Melvin blev ju lite öm i halsen av vaccinationen förra veckan men nu är det helt borta vilket är superskönt! Njuter till fullo av våra långsidor vi får trava nu, så härligt att känna att vi är på väg framåt och trappar upp! Från imorgon ska jag dubbla antalet minuter trav men jag tänker ändå att jag väntar någon dag extra innan jag gör det med tanke på att han tagit det lugnare pga ömheten av vaccinationen. Jag tar det hellre lite för långsamt nu under igångsättningen än att jag blir för girig. Han känns i alla fall fräsch och fin! 🙂