Blev inte riktigt som planerat

Vi har haft våra vänner Axel och Mathilde på besök på landet i helgen, tyvärr blev min Axel dålig igår och kunde inte vara med så mycket (inte Corona utan mag-relaterat men ej smittsamt). Så jag försökte umgås med våra gäster och samtidigt assistera Axel på bästa sätt, inte helt lätt haha. Axel mår bättre nu iaf vilket är skönt!

Idag har varit en fullspäckad dag! Jag, hundarna och Melvin har fotat med Back on Track och jag tror att bilderna blev sååå fina. Ser fram emot resultatet! Det var en fotograf jag inte har fotat med tidigare, alltid spännande att se hur bilderna blir. Tycker att varje fotograf ofta lyckas fånga en ”egen” känsla i bilderna. Visar er såklart så fort jag fått dom!

Melvin har varit lite öm på halsen från vaccinationen förra veckan (ingen feber dock!) så idag promenerade jag honom istället för att rida. Man vet ju själv hur öm man kan vara efter vaccination så det är klart att hästarna också kan bli det ❤️

Några sneak peek’s från dagen: