Besviken efter SM?

Hej! Va fina ni är  Undrar , är du besviken på resultat i SM med tanke på dina tidigare helt otroliga resultat under året ? Vad hade du för mål inför SM? Kram

Tack snälla ❤  Ja, jag är helt klart besviken över vårt SM-resultat. Som du skriver har vi haft en väldigt jämn säsong med höga resultat och topplaceringar på Lövsta-kvalen (samma deltagare där som det var nu på SM) och även nu senast tre medaljer på NM. Det är nog ganska självklart att jag siktade på en medalj på detta SM:et, något annat vore ju konstigt! I torsdags hade vi en bra runda på 68,2% i Int II, planen var att spänna bågen lite till inför lördagens kvalklass och tyvärr sprack det då med miss i båda serierna som kostade rejält med procent då bytena i varje dessutom är värd x2. Vi hade även några retliga missar med ett galoppsteg ur en piaff och irriterande flugor i samlade skritten så Dorano skadade på huvudet, det drar också ner mycket. Säkert 3-4% på slutresultatet som nu blev 64%. Men så är det ju i den här sporten, dom som lyckas spänna bågen och rida felfritt är ju dom som ska vara i toppen 🙂

Visst, det kanske var dumt att satsa lite extra inför ett SM men samtidigt hade jag varit mer besviken på mig själv om jag istället mesade runt och det istället kostade oss medaljen. Jag satsade verkligen (vilket man behöver göra för att få de där extra poängen!) och den här gången gick det tyvärr inte som jag hoppades på. Men, ingen kommer ju ihåg en fegis 😉 På NM satsade vi också och där lyckades vi få till tre toppenbra rundor och fick över 71% i küren! Jag är glad att vi hittade bättre flyt i söndagens kürklass nu på SM där vi fick 67,6% trots en del missar även då. Även fast vi kan betydligt bättre!

Nu ska jag lägga helgens besvikelse bakom mig och blicka framåt! Trots att det inte gick som jag hoppades på så har jag lärt mig mycket efter denna helg, Dorano och jag är fortfarande relativt nya ihop och ibland behöver man ta ett steg tillbaka för att kunna ta sats och nå nya höjder resultatmässigt. Nu laddar vi om för Everlöv om två veckor och LFC-kval 3!

Vill verkligen säga stort grattis till Marina som red hem guldet och än en gång levererar superresultat! Hon och Quatermain är verkligen en dröm att se på och helt överlägset bäst! Även grattis till Denise och Lina till medaljerna!

Skönt med ett svalkande bad efter helgens svettiga starter!