Bättre lycka nästa gång…

Åh jag önskar så mycket att jag hade kunnat skriva ”jag har hittade en häst jag verkligen gillar i Holland!” men tyvärr kan jag inte det… 🙁 Kollade på ca 10 hästar under dessa två dagar men det var ingen som var helt klockren. Några var alldeles för små för mig, en var alldeles för stor, några var väldigt tittiga och svåra (på hemmaplan dessutom) och några kändes bara inte rätt. Jag vill inte bli desperat och bara köpa en häst för köpandets skull, jag vill ju hitta min häst och då är det värt att ge det tid. Även fast det är sjukt tråkigt och segt att vara hästlös, men hittar jag inte en häst jag vill ha så går det inte att forcera. Bara att ta nya tag och leta vidare!

Tur i oturen har jag mycket inbokat dessa dagar och har knappt en dag över på hemmaplan. I eftermiddag åker Axel och jag till Falun för födelsedagsfirande hos hans familj och i början av nästa vecka så är det träff med ATG Hopp & Talang igen. Sedan blir det förmodligen ett till häst-letar-äventyr nästa vecka, hoppas på bättre lycka då! Kanske blir en tur till Danmark 🙂

En fin solnedgång bjöd Holland på i alla fall, alltid något 😉