Bättre känsla idag!

Mycket bättre känsla idag på träningen! Skönt 🙂 Vi jobbade på som vanligt och gjorde inte så mycket nya övningar, mest finslipa formen och eftergiften i alla rörelser. Liane vill att jag ska jobba på att få honom lika mjuk och eftergiven i tävlingsformen som jag nu har honom i en lite rundare form. Variera hela tiden och inte fastna i samma form. Det tar jag med mig! Ligger ett klipp från dagens träning på min instagram @ninasrader

Tack Knytkalasets Plantskola, Liane och Lasätter (anläggningen vi är på) för två roliga träningsdagar! Måste verkligen ge Marie en eloge för hur fint hon fixar inför dessa träningar. Hembakad fika, supergod mat och alltid väldigt välkomnande känsla! Det uppskattas verkligen! Kolla bara vad fint hon hade dukat fram till frukost:

När vi kom hem från träningen så gick jag en promenad med Dorano och Nellie:

Mysigt!

Nu väntar jag här hemma på Axel som snart kommer hem med thaimat 🙂