Bästa appen för oss hästtokiga!

Inlägget är i samarbete med appen Ztable.

Jag får väldigt ofta olika ridrelaterade frågor, både här på bloggen men också i mail och DM på Instagram. Personer som har svårt att få sin häst på tygeln, vill ha tips på hur man stärker upp galoppen eller hur man får sin häst lösgjord. Jag har ju gjort en hel del inlägg om detta på bloggen men nu finns det ett otroligt bra verktyg för alla som vill ha ännu mer hästinspo i vardagen, nämligen appen Ztable! Den är helt gratis att ladda ned och väl i appen kan du:

  • Logga dina egna ridpass med text, bild och video (kul att gå tillbaka själv och se utvecklingen!). Dessutom kan du dela all information om din häst med andra familjemedlemmar och medryttare. Smidigt att alla som rider/sköter hästen kan dela all information med varandra i appen Ztable!
  • Följa andra ryttare (typ mig!) och ta del av deras träningspass, ett nischat socialt nätverk för oss hästtokiga!
  • Under fliken ”inspiration” kan du hitta massvis med konkreta ridtips, tävlingstips, mental coachning och ridövningar som du själv kan tillämpa i din ridning när du vill ha ny inspiration från olika ryttare och tränare. Det finns för alla discipliner, även avståndstabeller för hoppning och markarbete. Jag delar med mig av flera ridövningar i appen där jag rider och berättar hur jag gör specifika övningar och varför. Det är lite som att ha en tränare i appformat!

Min profil:

 

Några tips på dressyrövningar som finns i appen:

 

Här delar jag med mig av mina bästa tävlingstips:

Jag tycker verkligen att ni ska ladda ned appen och gå in och följa mig där! 🙂 I denna vlogg berättar jag lite mer om appen: