Back to reality!

Faktiskt väldigt härligt att vakna upp hemma på Ekerö, Nellie sovandes i sängen, solen skiner utanför. Sätta på en maskin tvätt och kaffebryggaren i samma veva innan jag slår upp datorn och börjar beta av mailen som har hamnat lite på efterkälken när jag har varit iväg. Vardagen är ändå bra härlig! Och att det är fredag idag är ju en enda stor bonus, i min kropp känns det som måndag.

Dagens plan är att jobba lite framför datorn nu först. Förbereda ett gäng blogginlägg, samarbeten och så har jag har tre-fyra filmer som ska redigeras till Youtube så jag hoppas att jag hinner börja med någon av dom idag. Sedan tänkte jag gå ner till stallet för att packa upp, starta en tvätt och mocka boxen innan jag och Nellie går på en långpromenad. Dorano tänkte jag jogga på utebanan i eftermiddag! Innan ridpasset ska jag åka iväg till Bromma Blocks, jag har några födelsedagspresenter att inhandla (jag, mamma och min mammas man fyller år samma vecka i april så i helgen ska vi fira oss i efterskott eftersom att jag har varit borta!). Ska även handla något gott till middag på vägen hem, Axel och jag ska ha myskväll bara vi på Ekerö. Vi har inte haft en helg eller helgkväll tillsammans på fyra veckor (!) och nästa helg ska jag iväg igen (tävling i Lidköping). Så glad för att ha världens mest förstående och stöttande pojkvän som ALDRIG klagar över att jag ofta är iväg med hästarna sena kvällar och helger ❤

Hoppas att ni får en fin fredag!