Axel 26 år!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Axels födelsedag! Räknade dessutom ut att detta är det tionde (!!!) födelsedagen jag firar Axel! Hur sjukt är inte det?! Första gången jag firade honom var när han fyllde 17 år och vi var med våra familjer på semester i Toscana. Resten är, som man brukar säga, historia 🙂

Dagen började med frukost på sängen och lite paket, sedan kom våra bästisar Mathilde och Axel förbi på förmiddagstårta. Dom hade med så fin tårta och presenter! Allt gick i fisketema 😉 Axel är ju galen i att fiska.

Efter att vi hade ätit tårta fick Axel ett kort av mig där det stod (typ); packa väskan, vi ska på roadtrip! Axel blev väldigt överraskad, framför allt eftersom att jag har fixat med hans jobb så att han är ledig imorgon. Han kollegor har lurat honom rejält och fejkbokat möten för att han inte skulle boka upp egna möten haha. Så kul. Det tog ett tag innan poletten trillade ner och han förstod att allt var luring. Sedan bar det av mot:

Steam Hotel i Västerås! Jag har länge velat åka hit så presenten var lite till mig själv också hehe. Så fint här!!! Vi började med lunch och sedan promenad i solen med ett glasstopp.

Tröjan fick Axel av mig imorse!

Väl på hotellet igen har vi hängt bland alla roliga spel (så kul att det finns massa kul att göra på hotellet!) och sedan har vi hängt i spadelen.

Klockren skylt i spat 😉 Nu ska vi äta asiatisk middag! Längtar redan till hotellfrukosten 😉 En väldigt lyckad dag blev det och jag tror att Axel är nöjd med sin dag ❤️ Jag älskar verkligen födelsedagar, allas födelsedagar haha!

Tack snälla Ella som passar hundarna nu när vi är borta och Jessica i stallet som promenerar Dorano! Guld värda ❤️