ÄNTLIGEN!

Inlägget är i samarbete med Granngården.

HEJ MINA KÄRA BLOGGLÄSARE! Som jag har saknat er! Det här lilla glappet mellan bloggportalerna som (ofrivilligt) har gett mig några veckors bloggpaus har verkligen fått mig att inse hur mycket bloggandet betyder för mig. Jag har ju bloggat sedan 2012 och det har fattats mig att inte kunna skriva av mig, dela med mig av vardagen med hästarna och förberedelser inför tävling dessa veckor. Men ibland är det bra att sakna något under en period för att inse hur mycket det faktiskt betyder för en. Jag är mer peppad än någonsin att blogga igen och jag är så glad för att bloggen har flyttat hit till Granngårdens sida Grannliv.se! En hel del har faktiskt hänt på dessa veckor och vi får helt enkelt ha en liten recap så ni vet vad som har hänt sedan sist 🙂

Först och främst så kan jag stolt berätta att jag nu är ambassadör för Granngården! Detta har jag hållit hemligt ett tag och det känns kul att äntligen kunna dela med mig av det till er. Jag har alltid haft en varm känsla i kroppen kring Granngården, redan när jag fick min första ponny vid 10 års ålder var Granngården den butik som vi först åkte till för att inhandla alla nödvändigheter. Det som jag gillar extra mycket är att det finns ett så brett sortiment, inte bara när det gäller häst- och ryttarutrustning utan det finns även allt runtomkring som man kan tänkas behöva så som grepar, hinkar, foder, sopborstar, kärror, vitaminer etc. Granngården har nu även utökat sitt häst- och ryttarsortiment och det finns många bra märken som jag gillar så som Ariat, Kingsland, Back on Track, Harcour, Veredus, Horseware, Roeckl, Equiline mm. Därför känns det väldigt rätt och roligt att vara ambassadör för Granngården!

Utöver ambassadörskapet så har nu även min blogg flyttats hit, som ni kanske märker 😉 Granngården har inte tidigare drivit en bloggportal utan jag är den första som får skriva mina egna rader här på min egna blogg på deras sida vilket känns väldigt coolt. För mig känns det bra att veta exakt vilka annonser som syns på min blogg och ha kontroll över att jag kan stå bakom den reklam som syns här till 100%. Om man har sin blogg på en ”vanlig” bloggportal så har man inte den kontrollen över annonseringen, så det känns väldigt skönt för mig att jag kan ha det. Jag hoppas också att det blir en bra helhet och trovärdighet för er som läser! Min blogg kommer att vara precis som vanligt och jag kommer att göra exakt samma inlägg etc som tidigare, så ingenting kommer ändras förutom att bloggen ligger på en annan portal. Det kan ta några dagar innan alla gamla inlägg syns på denna blogg och innan min domän ninasrader.se är ompekad, men i framtiden kommer det vara min adress ninasrader.se som gäller som vanligt!

Jag är SÅÅÅ peppad på att vara igång igen och jag hoppas att ni också är det! Under dagen och de närmsta dagarna kommer inlägg med uppdatering om vad som har hänt med hästarna under tiden jag har varit mellan bloggportaler! Det har hänt en hel del kan jag lova 🙂

Och till er som är nya besökare här på bloggen; Välkomna hit! På bilderna ser ni mig och min häst Dorano. Vi tävlar i U25-landslaget i dressyr och älskar att dela med oss av vår vardag på sociala medier! Hoppas ni vill fortsätta hänga med oss!