Aj min axel…

Igår kväll var jag och tränade, var med på ett cirkelfyspass och det var en ny instruktör som hade väldigt många övningar som belastade axlarna. Mitt i passet fick jag asont i högeraxeln och tyvärr blev det bara värre under kvällen… Vaknade flera gånger inatt av att axeln gjorde ont 🙁 Äter Voltaren och hoppas det går över snart, är väl förmodligen en överansträngning eller så. Men så irriterande att ha ont och dessutom när det är självorsakat haha.

Melvin hade inplanerat att jobbas lite lugnare idag och imorgon med longering och jogg, tänkte därför longera honom idag så min axel får vila. Vi ska träna torsdag och fredag igen 🙂 Är väldigt glad för att stå hos Kristian och ha en helhetslösning där jag får mycket träningshjälp, det betyder inte att vi rider stenhårt varje pass utan att få hjälp med grundjobbet och hitta ett bra system för vardagsträningen är ju superviktigt. Jag får verkligen superbra hjälp i grundjobbet av Kristian under våra träningar, hur jag ska tänka för att få honom att söka stödet längre fram och långt ner etc. Så bara för att jag tränar 2-3 dagar i veckan för tränare betyder det inte att vi rider tävlingsrörelser hela tiden. Snarare höja kvalitén i grundjobbet för att lägga en bra grund inför framtiden. Så ni vet! 🙂

Jag har varit iväg och gästat en podd här på morgonen och nu ska jag gå ut och gå en sväng med hundarna i solen som har kikat fram! Sedan bär det av till stallet 🙂

Ännu en magisk bild tagen av Sally Lindberg ❤️ Love is in the air!