A walk down memory lane

Här kommer en liten ”walk down memory lane” från ponnytiden! 

Först och främst, visste ni att jag började blogga redan typ 2004-2005? 😉 Eller nja, bloggen var då ett anteckningsblock i mitt stallskåp där jag skrev ner hur det gick att rida varje dag. Väldigt roligt att ha dessa böcker sparade idag och kunna kika tillbaka!

 

Här kommer lite artiklar från ponnytiden 🙂 Det var mycket fokus på Lag SM och jag har några Lag SM-silver med mig från ponnytiden. Willands lag var oslagbara på den tiden!

Den här artikeln kommer jag så väl ihåg när jag såg första gången, blev lite förvånad över att det inte var jag på bilden haha (dom hade hittat någon gammal arkivbild där Ymer reds av en annan ryttare):

Fick ta emot stipendie från Agria 2009:

Efter lärorika år med Ymer tog jag med mig all kunskap till min ponny José:

Kom på andraplats i Falsterbo efter Marina Mattson.

Biljett till Globen!

Härliga minnen från ponnytiden, hoppas ni tyckte det var kul att få ta del av ett urval 🙂 Så glad och tacksam för allt den här sporten har gett mig! ❤️