10/10 dag!

Vilken bra dag! Träning på gymmet följt av en tur till stallet med mamma. Melvin skötte sig bra! Viloveckan är över och jag har travat och galopperat lite lätt både igår och idag. Ingen superbra känsla efter en veckas skritt men det blir nog snabbt bättre 😉 Han är i alla fall väldigt snäll och gör inget bus trots mycket energi, det är jag glad för! Sedan att han inte är helt mellan hand och skänkel, lite stel och oriden får jag bara jobba igenom några dagar.

Efter stallet åkte jag, mamma och hundarna ut till landet. Vi har druckit kaffe i solen, kollat in mammas mästerverk (= köksträdgården) och ätit middag i solen. SOMMAREN ÄR HÄR ❤️ Nu bakar vi bröd och kollar på Grammis, vilken torsdag!

Melvin hade fixat mittbena alldeles själv när jag kom till stallet idag, vet inte hur han lyckades med det?? Haha