Myskväll med mamma

Idag har det varit riktigt ruskväder hela dagen! Dorano bjöd på en fin känsla trots det och det piggar upp vilken grå onsdag som helst 🙂 Han är så rolig att rida och jobba med varje dag, alltid glad och med spetsade öron. Har aldrig träffat en häst med en så varm och positiv blick. Han är verkligen världens bästa ❤️

Imorgon ska han få en riktig lyxdag! Först promenad i skogen och sedan kommer bästa Li och ska massera honom. Det är han värd! Jag har bakat idag så imorgon bjuder jag Li och tjejerna i stallet på kladdkakemuffins.

Nu ikväll har mamma och jag haft myskväll! Axel jobbade sent så mamma kom hit med middag och sedan kollade vi på Bonde söker fru. Så mysigt att ha mamma här! Fördelen med att vi nu bor i stan är att vi kan ses mer spontant när vi bor närmare varandra 🙂 Min bästa vän ❤️

Nu ska jag ner till tvättstugan en sista gång innan det är dags att sova!