Inskolning efter semestern

Jag vet inte hur andra med bengal har det. Jag har två väldigt olika bröder där den ena är väldigt social och väldigt fokuserad på att vi ska förse honom med något att göra. Det är Pantheon.

När vi har semester stortrivs Pantheon. Vi har frukost ute och vi umgås nästan dygnet runt och det passar honom väldigt fint, men så kommer hösten och då plötsligt försvinner matte och husse en massa timmar på dygnet och när de kommer hem är inte fokuset alltid på Pantheon. Det här gör min lille grabb förtvivlad och han skriker mycket. Jag kontrar med promenader och innan vi har fått in de här nya rutinerna har veckorna gått.

Jag tänker på folk som skolar in sina barn. De tar ledigt någon dag eller så och så är det gjort. Tänk om bengaler vore lika enkla…

Jag är enkel matte!

Ja, så har jag ju faktiskt två bengaler så jag kan inte ens generalisera. Det är Pantheon som saknar oss värst.

Ja, än sen då… Det är faktiskt lite långtråkigt hemma när ni inte är där.

Det tog ca fyra veckor denna gång att komma tillbaka i lugnare och tystare läge igen och få Pantheon mera i harmoni! Nästan så man efter en inskolning börjar fundera på en ny semester…

Bra idé matte och så mera inskolning efter din semester va?

Hm… Vi kanske istället njuter av vårt jobb under hösten och vilar upp oss så vi klarar nästa års semester med efterföljande inskolning… 😀