Helgkatt

Livet hemma för kissarna blir annorlunda på helgerna. Vi har mera tid både för slapp och lek. Tror att många har det så, att man liksom landar hemma då. Bengaler är oerhört sociala och gillar inte att vara ”ensamma” och ”ensamma” är de oftast nästan oavsett hur många de inkluderar i den statusen. För jag tycker någonstans att bröderna har varandra och Pollux när vi är borta, men DET tycker inte de. Det visar de när vi kommer hem. Det är som att de med all tydlighet vill att det ska framgå hur OTROLIGT katastrofalt ensamma de varit. De hoppar och står på rad och jamar desperat när vi kommer hem. Men på helgerna sprider de ut sig i hemmet och man kan hitta Hamilton i sin morgontoalett på sängen.

 Det kan man… och det gör man. För här ligger jag och kör ett varv pedikyr och manikyr. Varvar lite i mitt fall är det mera manipedikyr och magikyr… osv… en-väldig-massa-kyr kan man säga.

Oh himmel! En enda stor massaker om du frågar mig… en ord-massa-ker.

Jasså, minsann på det viset?

Det kryllar av starka åsikter i morgontvätten. Kanske någon skulle ansluta sig istället för att ligga där och småsnarka ut sina visdomar.

För en mage är ju bara precis så ren som man gör den, som jag brukar säga… och nu är min glittriga mage strax ren.

Så många ordspråk som passar här… vet inte vilket jag ska välja… ”Allt är inte guld som glimmar” kan passa din mage och när det gäller mina visdomar ”som snarkas ut” så finns det ett ordspråk med pärlor som känns extra passande… Men nu somnar jag om så kan ni två prickisar fortsätta med er helgtvättsfilosofi. Trevlig helg på er!