Bjöd upp till dans

Att rida när man är sjuk är ingen höjdare.. Jag hoppade upp i sadeln idag och tänkte att jag skulle ta det superlugnt, men Dorano bjöd verkligen upp till dans och kändes så fin att jag rycktes med i känslan och red på lite mer än planerat. Vi ska ju ändå tävla Falsterbo i veckan så jag vill ju såklart också rida igenom honom och inte bara mesa runt, även fast det senare alternativet hade varit bättre för min förkylning. Hur som helst! Det blev ett bra pass idag! Han känns väldigt pigg, kvick och fin. Imorgon ska vi träna för Lussan, sista passet hemma innan avfärd. Sedan har jag ju Lussans hjälp där nere också vilket känns grymt skönt.

Efter stallet åkte jag ut till mamma och Martin (Martin är mammas man) på landet. Mitt favoritställe på denna jord! Älskar verkligen att vara här, så vackert och harmoniskt. Axel börjar jobba igen imorgon så han bor i stan, tror han är rätt nöjd med det också med tanke på vår nya lägenhet. Vi båda är helt nykära i vår lägenhet!

Mamma har gröna fingrar! Blommorna växer som bara den i år 🙂 Vi har 4-5 krukor på ena uteplatsen som alla ser ut som på bilden, så fint!

Älskar sommarkvällar som dessa!

Nu ska jag kurera mig och vakna upp frisk som en nötkärna imorgon är min plan. Vi får se om det blir så 😉 Förresten, tack för tipsen om övernattningsställe på vägen hem från Falsterbo! Har bokat ett ställe som en av er tipsade om, tack! Ni är grymma!