Är nog ingen yoga-tjej ändå

Störande med en gräslök på bordet 😉 Fikan med Sofia var i alla fall supermysig! Godsaken på bild var en ”nyttig” snickerskaka gjord på nötter och dadlar. Faktiskt riktigt god! Mellqvist är för övrigt ett tips på mysigt café i Vasastan där man även får ta med sig sina fyrbenta familjemedlemmar (vet dock inte hur dom ställer sig till hästar men hundar går bra haha)

Efter fikan åkte jag till Dorano och gick en promenad. Min mobil laddade ur i början av promenaden (trots att det stod att den hade 25%) så det blev en promenad i det tysta. Jag är verkligen en poddfantast och lyssnar jäääämt på poddar, kanske nyttigt för mig att träna på att inte ha något i lurarna under en halvtimmes promenad 😉 Men det kändes lite tomt! Vad gjorde jag innan poddar fanns???

Väl i stan igen hoppade jag i träningskläderna för tredje (!!!) gången denna vecka och begav mig till dagens Yoga-pass. Det gick ändå helt okej med tanke på min stela kropp! Har träningsvärk också sedan innan så var ju lite extra stel, men lyckades ändå hänga med på det mesta. Precis som någon av er kommenterade så måste man ju börja någonstans! Man kan ju göra övningarna så svårt/lätt som man själv klarar av. Kommer nog aldrig bli en riktig yoga-tjej dock, känns lite ineffektivt när man går ifrån träningen och knappt är svettig. När jag väl går till gymmet vill jag ändå känna av att jag tränat efter haha. Men å andra sidan vet jag ju att min kropp även behöver bli mjukare så det är ett bra komplement!