Travtränare Jerry Riordan lägger grunden med rätt foder

För travtränare Jerry Riordan har rätt foder till hästarna varit en viktig nyckel till framgångarna.  ”Det bästa fodret jag någonsin haft.” Så säger Jerry Riordan om Granngårdens eget hästfoder.

Jerry Riordan är travtränaren vars hästar rönt stora framgångar. Han tog sin hittills största tränarseger i år när hans häst Ringostarr Treb, körd av Wilhelm Paal,  segrade i Elitloppet på Solvalla.

Sedan flera år ger han alla sina hästar Granngårdens eget kraftfoder. Hästarna står på Granngårdens Protein Pellets 120 och Granngården Elit Pellets. Utöver det så köper han även fodertillskott till sina hästar.

– För alla tävlingshästar oavsett disciplin har fodret en stor betydelse för framgångarna. Men det centrala för tävlingshästarna är kanske inte fodret just när de är på topp och tävlar utan under träningen för att komma på topp, anser PG Åhäll, som utvecklat Granngårdens kraftfoder.

Protein Pellets 120 Innehåller kvalitetsprotein i form av potatisprotein och linfrö. Potatisprotein innehåller viktiga aminosyror och linfrökaka har även en hög fetthalt med, för hästar, bra fettsyresammansättning.

Granngården Elit Pellets har en hög halt av fett och fiber som ger skonsam energi samt innehåller en väl balanserad mineral- eller vitaminblandning för att passa svenskt grovfoder.

För att citera Jerry från ett mail han sände oss efter några segrar under 2014 ” The best feed i ever had”.