Välj område

Smått och Gott

Skäm bort någon du tycker om på alla hjärtans dag!

Blåmesar som äter på ett hjärta från Granngården.

Smaskig vildfågeldessert i form av ett hjärta – perfekt present till alla småfåglar. Kommer garanterat att uppskattas.

Den 14 februari är det dags igen för årets mest kärleksfulla tradition – alla hjärtans dag! Passa på att skämma bort någon som du tycker riktigt mycket om.

Under Alla hjärtans dag säljs många miljoner röda rosor varje år och vad passar väl bättre än att ge din älskling något extra? För oss på Grannliv är Alla hjärtans dag ett perfekt tillfälle att ge alla familjemedlemmar – med eller utan päls – lite extra kärlek och omtanke. Oavsett om din hjärtevän är fyrbent eller tvåbent vill vi såklart hjälpa dig göra alla hjärtans dag extra kärleksfull! Bland våra allra bästa tips på kärleksfulla gåvor är vi säkra på att du kan hitta en speciell alla hjärtans dag-present till just din pojkvän, flickvän, kompis eller till ditt husdjur.


Vill du också läsa?