Välj område

Hus & hem

Julkrans på tre olika sätt

Vad är mer välkomnande än en vacker julkrans på dörren? Här får du tips på hur du kan dekorera den på tre olika sätt, men sätt gärna din egen personliga prägel. Bara fantasin sätter gränser!

Den som är pysslig gör lätt sin egen adventskrans. Stommen finns på Granngården för 149 kr och är klädd med vacker nobilisgran. Låt dig inspireras av någon av våra kransidéer.


Överst: Skogens guld. Vackraste pyntet är det som finns i naturen. Här har vi använt kottar och lingonris för en naturlig känsla. Det är bara att ta en sväng ut i skogen och plocka med dig allt fint du kan hitta. Dekorationerna är fästa med bindtråd.

Till vänster: Hästfest. För den riktiga hästälskaren passar den här kransen som blir lika fin på ytterdörren som i stallet. Tänk bara på att hänga kransen där
hästarna inte kommer åt att smaka då vissa gran-sorter är giftiga för dem. Här har vi använt foder-morötter, manrosetter 69 kr, liten hästsko Libero, 65 kr/2-pack, hästgodis, samt rött bandage.

Till höger: Vildfågelkalas. Den här kransen kommer alla småfåglar garanterat att uppskatta. Bjud dem på ett riktigt fint julbord i form av en frökrans. Vi har använt fågelmatare för talgbollar, talgbollar 10-pack, vildfågeldessert Snöflinga samt vildfågeldessert Kokosnöt. Allt är ihopsatt med grön bindtråd.

Hållbar krans

Beroende på vad du använder för dekoration håller kransen olika lång tid. En krans som hänger inomhus håller sig fin cirka en vecka, men något längre om du då och då sprejar lite vatten på den. Hänger kransen utomhus och det har fryst på, klarar den sig hela vägen fram till jul och säkerligen hela vintern.

 


Vill du också läsa?