Välj område

Häst

Rätt ryttar- och hästutrustning i stallet i höst

På Vellinge Ridcenter är hästarna i fokus. Här utbildas små och stora ryttare för framtida utmaningar. För Charlotte Andersson och Jonas Holmberg som driver verksamheten är god hästhållning och bra foder en viktig del i framgångsreceptet. En passande plats att fota säsongens nyheter inom hästutrustning på.

Charlotte och Jonas på Vellinge ridcenter.

Charlotte har en jacka från Ariat, skor från Blundstone. Jonas har en vändbar fleecejacka. Den mörkbruna hästen har regntäcke från Horseware och grimma. Fuxen har ett täcke från Horseware och grimma.

Kelly Schild Berglind, en av Granngårdens foderambassadörer.

Kelly bär ridbyxor från Covalliero, fleecejacka från Ariat, ridhjälm från Horse Life, ridskor från Ariat och chaps från Equipage. Hästen bär ett träns från Horseware, bett från Sprenger, tygel från Hubertus, vinröd flughuva från Jacson, förbygel från Dyon, schabrak från Jacson.

Kelly Schild Berglind är en av Granngårdens foderambassadörer.

Till vänster: Hjälm från Horse Life, ridleggings från Covalliero, huvtröja från Ariat, ridskor från Ariat, chaps från Equipage. Träns från Horseware, bett från Sprenger, tyglar från Hubertus, schabrak från Schokemöhle. Till höger: Ridhandskar från Roeckl och sadelunderlägg i fårskinn.

Ryttar- och hästutrustning från Granngården.

Till vänster: Bett från Sprenger, ridhandskar från Jacson. Till höger: Lättviktshjälm från John Whitaker. Ridhandskar från Roeckl, ridbyxor från Covalliero.

Foder från Granngården.

Fodersäckar (f.v.) Original Pellets, Betfiber Mix och Protein Müsli. Ridbyxor från Covalliero, ridstövlar från Ariat och en rishalmskvast.

Foder från Granngården.

Till vänster: Original Müsliergonomisk hink och foderskopa. Till höger: Hästgodis från Delizia och grimma.

Ryttar- och hästutrustning från Granngården.

Till vänster: Regntäcke från Hansbo Sport. På pallen ryktborste och ryktborste med rem från Borstiq. Till höger: Vinröda benlindor från Jacson.

Kelly Schild Berglind, en av Granngårdens foderambassadörer.

Kelly har på sig en dunjacka från Ariat och ridhandskar från Roeckl. Hästen bär träns från Horseware, bett från Sprenger, tyglar från Hubertus.

Vellinge Ridcenter

Vellinge Ridcenter ligger vackert beläget i sydvästra Skåne och på anläggningen finns ett 70-tal hästar. Allt ifrån små ridskoleponnys till unghästar och tävlingshästar. Charlotte Andersson och Jonas Holmberg driver ridskolan sedan 2003 och utöver Vellinge ansvarar de även för ytterligare två ridanläggningar till i Höllviken och Trelleborg. Jonas är också A-banbyggare och ny ordförande i hoppkommittén. På gården jobbar beridaren Kelly Schild Berglind som tränar och tävlar i hoppning på sina egna hästar samt Jonas och Charlottes uppfödningar med goda resultat. Alla hästar på ridcentret utfodras med Granngårdens foder sedan flera år tillbaka. Charlotte och Jonas är mycket nöjda med hur hästarna mår och presterar, eftersom de får en väl avvägd foderstat som är anpassad efter hästarnas behov.


Vill du också läsa?