Välj område

Häst

Möt hoppryttaren Kelly Schild Berglind

Kelly Schild Berglind är beridare och en av Granngårdens foderambassadörer. Kelly Schild Berglind är en av Granngårdens foderambassadörer. Hon tränar nästa generations hopphästar till att nå den absoluta toppen.

Kelly jobbar som beridare och instruktör hos Jonas Holmberg och Charlotte Andersson som bland annat driver Vellinge Ridcenter i Skåne. Här rider hon varje dag flera hästar som hon utbildar. Övrig tid arbetar hon som ridlärare på Lillhagens- och Trelleborgs ridskola.

Hur många hästar tränar du just nu?
– För tillfället är det fem, sex stycken. Varje häst har ett individuellt och målanpassatKelly Schild Berglind är beridare och en av Granngårdens foderambassadörer. träningsprogram som jag rider efter. Många av dem är unghästar som behöver mer tid än äldre hästar att vila emellanåt.

Berätta om ditt tävlande i år!
– I snitt har jag tävlat varannan helg det här året, vilket är ganska mycket. Det finns så många bra tävlingar här i Skåne så det blir många tillfällen att tävla.

Vad har du för mål?
– Att hästarna ska bli ännu bättre på sin åldersnivå. För egen del vill jag kunna tävla i svår hoppning igen.

Hästarna som Kelly tränar står på en foderblandning som är anpassad just för dem. Med hjälp av foderanalyser tas ett nytt passande foder fram av Granngårdens experter inför varje säsong. Grunden består av Granngårdens Kraftfoder. Betfiber Mix och Müsli ges som tillägg.


Vill du också läsa?