Välj område

Katt Eva Eriksson

Pollux utökar sin hobby

_JBA0309 copy

Grannlivs gästbloggare Eva Eriksson berättar om katten Pollux nya intresse!

Oj, oj, oj, min fågelskådarhobby har expanderat!

_JBA4580 kopiera

Oj då! Då får du akta dig så att du inte sitter för nära Polle. Explosioner är inte att leka med!

_JBA0306 copy
Inte exploderat dumsnut, expanderat. Den har utökats alltså.

_JBA4569 kopiera
Du menar så? Jaha, ja man kan ju inte så noga veta. Tyckte jag hörde ett litet pang förut.

_JBA0305 copy
Det var nog din brors hjärna som gick på högvarv skulle jag tro. Blev nog någon liten kortslutning, händer titt som tätt med er prickisar. Men till saken! Jag har hur som helst utökat mina fågelstudier med ekorrar! Sciurus vulgaris, den röda ekorren med sina karaktäristiska tofsar… Se bara… åh, tyst och stilla nu, den tittar rakt på mig!

_JBA4521 kopiera

Jag hör något… Nej men se där en Felis catus en katt. Min nya hobby, kattskådning. Underhållning till frukosten idag. Utmärkt, utmärkt… Ett stort och ståtligt exemplar tror jag, kanske lite tjock?

…Intressant Pollux. Verkligen… *viskande till brorsan* Himmel vilket sömnpiller han är ibland. Här gäller det att avbryta innan han tjatar sönder öronen på oss. Har liksom inga tofsar att proppa in i dem som de där tjocksvansarna har.

_JBA4577 kopiera

Schhh Panthis, inte så högt, då blir han sur och lite roliga är de allt att titta på. Jag gillar när svartsvansarna och brunsvansarna jagar runt i eken. Perfekt underhållning när man badar.

_JBA4570 kopiera

Fast man får vänta tills putsningen runt ögonen är avklarad innan man får klar sikt, mjurr!

_JBA4525 kopiera

Tyckte jag såg fyra stycken. Det blir något att berätta för dem där hemma. Fyra! oj då, här gäller det att inte tappa fokus så någon sådan där brunsvans försöker komma hit och ta käket när jag sitter här och tänker på annat… Vore ju dumt. Men ändå… tänk fyra…

_JBA4572 kopiera

Brunsvansar och svartsvansar i all ära, men om vi inte ska bada hela dagen så måste du nog fokusera lite Hamilton. Du har tvättat mig tre gånger under hakan redan.

Tre gånger? Oj då. Jag tror vi badar utan tjocksvansarna imorgon. men du har en väldigt smutsig haka Pantheon… fast nu är den nog ren och hm… väldigt våt.

Eva Eriksson

Just nu bloggar Eva Eriksson på Grannliv om hennes och katternas äventyr. Vill du läsa mer av henne, besök hennes blogg Herrsjökräftan eller hennes facebooksida Herrsjökräftan!


Vill du också läsa?