Välj område

Katt

Fira kattens dag!

Kattbädd

 

26–27 november är det dags att hylla katten och dess betydelse i samhället. Passa på att skämma bort din kisse lite extra. Kattklös

Kattens Dag har firats i över 30 år och är en dag som förenar alla Sveriges kattengagerade människor – från uppfödare, kattklubbar och rasringar till kattägare och alla andra som tycker om katter. Syftet med Kattens Dag är i första hand att uppmärksamma katten och höja kattens status i samhället. Den är ju för de allra flesta en viktig familjemedlem som skänker glädje, lugn och hjälper oss att må bra.

På Granngården firar vi med att ge 25% rabatt på all kattmat från Royal Canin. Eller varför inte skämma bort din pälskling med en riktigt fin kattleksak. Klösträdet är en given succé för alla fyrbenta vänner.

Du kan också vara med och tävla med din bästa kattbild i Royal Canins årliga fototävling.


Vill du också läsa?