Möt Granngården på Friends Arena

Den 24–27 november kommer Granngården att finnas på Sweden International Horse Show på Friends Arena i området Stallbacken. Kom och möt oss där!

På området ”Stallbacken” kommer du att kunna möta ett 30-tal olika hästraser som du kan klappa och mysa med, en food court och en mässpaddock som har ett fullt schema hela helgen. Här uppträder de olika rasföreningarna från alla hörn av Sverige.
– Vi ser fram emot att få bli en del av den här roliga upplevelsen under SIHS.
Granngården kommer att finnas på plats som en naturlig del av Stallbacken och det är en chans för publiken att lära känna av vår värld både vad gäller foder men också utrustning till hästar och ryttare, säger Lena Hillstedt, marknadschef
Granngården.

Alla som kommer till vår monter och svarar på ett par frågor får ett presentkort på minst 50 kronor att handla för i Granngårdens butiker.