Välj område

Katt

I huvudet på vinnarkatterna

Vinnarna i vår tävling

Vinnarna i vår tävling om att vinna exemplar av Susanne Hellman Holmströms och Sara J. Hellmans bok “I huvudet på din katt” blev Sofia Nordström, Torill Överby och Catharina Wiman. Grattis!

  1. “Var är min mamma? Varför ville hon inte ha mig längre? ?Vilken tur jag har haft, att människorna hittade mig hungrig och kall. Men dom är väldigt stora och läskiga fast väldigt snälla dom ger mig ju mat och massa gos iallafall, det kan nog bli bra tror jag!
    Nu har jag blivit större och har nästan glömt vilken tuff start jag fick i livet, av någon anledning kallar mina undersåtar mig för Tuffie, ja det är klart jag är ju en tuff tjej! ❤” (inskickat av Sofia Nordström)
  1. “Jäddrar, nu gäller det att jag håller i med alla klorna så att jag inte ramlar ner i tvättmaskinen!!!” (inskickat av Torill Överby)
  1. “Snälla! Jag kan väl få gå ut o äta upp gråsparvarna!” (inskickat av Catharina Wiman)

Vill du också läsa?