Nytt nummer ute av Grannliv!

GG_blogg_nytt_nr_415 Grannliv novembernummer nr 4 2015

Den här veckan landar senaste numret av Grannliv i brevlådor landet runt. I detta nummer pratar vi jakt med Erik Haag, förbereder julen så smått, får lära känna två bengaler och besöker den ekologiska gården Ängavallen.

Vi är enormt glada på redaktionen över att kunna bjuda på novembernumret som skickas ut till klubbmedlemmar den här veckan. I magasinet träffar vi bland annat Erik Haag och hans tre jakthundar för att höra om en av hans stora passioner: jakten.

En liten snegling mot jul görs också och vi bjuder både på våra bästa mystips från butikerna och härliga recept på juldrycker.

Hemma hos Eva Eriksson får vi träffa hennes katter, däribland två bengaler och får lära oss mer om den rasen.

Dessutom bjuder vi på tips på hur du sköter din julgran på bästa sätt och besöker den ekologiska gården Ängavallen i skånska Vellinge dit du kan åka, övernatta och äta gott. Som vanligt finns även tävlingar, trädgårdstips och korsord. Mycket nöje!

Prenumerera på Grannliv

Om du väntar bonuscheckar med posten i dagarna får du magasinet gratis. Men om du vill vara säker på att inte missa ett nummer av pappersmagasinet Grannliv kan du prenumerera till självkostnadspris, fyra nummer för 100 kr.

Gör så här: sätt in 100 kr på bankgiro 698-8588 och var noga att ange personnummer, namn, adress och mejl på inbetalningen. Som klubbmedlem skjuts din prenumeration fram automatiskt de gånger du kommer upp i bonusnivå och får magasinet gratis tillsammans med dina bonuscheckar.
OBS! Tecknar du prenumeration nu får du dessutom en värdecheck på Granngården för 50 kr.