Välj område

Hund

Granngården medverkar i “Mitt liv som valp”

Toypudelvalpen Frans bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med sin familj.

Toypudelvalpen Frans bor på Södermalm i Stockholm tillsammans med sin familj.

Idag har har programmet Mitt liv som valp premiär på Sjuan. Granngården medverkar och stödjer programmet som följer hundägare under deras första tid med sina nya familjemedlemmar. 

Mitt liv som valp är en svensk dokumentärserie i tio delar som har premiär torsdagen den 10 september klockan 20:00 på Sjuan. Här ges en inblick i åtta nya hundägares liv och de utmaningar som den första tiden kan innebära. Programmet tar upp de största glädjeämnena med att skaffa valp, men också vilka problem och utmaningar det innebär. Hundtränaren Fredrik Steen stöttar familjerna och ger råd och tips.

I det första programmet får vi följa Toypudelvalpen Frans som bor tillsammans med sin familj på Södermalm i Stockholm. Tanken var att Frans skulle bli lillasyster Ruths hund, men istället är det storasyster Ella och hennes hund Cinco som Frans helst hänger med vilket Ruth tycker är jobbigt.

Vi får också följa Pelle och Yvonne som sörjer den avlidna hunden Rasmus och tycker att hemmet känns tomt när ingen hund längre möter dem i dörren. Men snart ska sorgen vändas till lycka då de hälsar på den blivande familjemedlem Bosse – en sju veckor gammal golden retrievervalp.

Golden retrievervalpen Bosse ska bli en del av Pelles och Yvonnes liv.

Golden retrievervalpen Bosse ska bli en del av Pelles och Yvonnes liv.

Granngården är med och stöttar programmet-serien som delvis spelas in med hjälp av personal i Granngårdens butiker.
– Hundar ger oss människor en enorm glädje och vi tycker att det är jätteviktigt att valparna får en bra start i sina nya familjer. För oss på Granngården känns det otroligt kul att vara med och stötta ett program som Mitt liv som valp, säger Granngårdens marknadschef Lena Hillstedt.

Här hittar du bra saker valpen!


Vill du också läsa?