Nytt nummer av Grannliv i brevlådan!

Grannliv315Den här veckan rullar nya numret av Grannliv ut i brevlådorna landet runt. I senaste numret träffar vi bland annat programledaren Linda Lindorff, hopptränaren Pether Markne, pratar hundfoder och lär oss hänga upp holken.

Eftersom det är skördetid bjuder vi på några smarriga bärrecept, pratar om hur man klär sig rätt för höststallet och besöker också Christian och Linn på Hemset Gård utanför Växjö. Självklart innehåller även Grannliv 3/2015 mängder av produktnyheter, trädgårdstips och tävlingar. Som vanligt.

 

Prenumerera på Grannliv

Om du väntar bonuscheckar med posten i dagarna får du magasinet gratis. Men om du vill vara säker på att inte missa ett nummer av pappersmagasinet Grannliv kan du prenumerera till självkostnadspris, fyra nummer för 100 kr.

Gör så här: sätt in 100 kr på bankgiro 698-8588 och var noga att ange personnummer, namn, adress och mejl på inbetalningen. Som klubbmedlem skjuts din prenumeration fram automatiskt de gånger du kommer upp i bonusnivå och får magasinet gratis tillsammans med dina bonuscheckar.
OBS! Tecknar du prenumeration just nu får du dessutom en värdecheck på Granngården för 50 kr.