Våra smultronställen: Eksjö Stadsfest

Foto: Garbis H Sarafian

Varje torsdag på bloggen rekommenderar vi ett smultronställe som anställda på Granngården har tipsat om. Roliga sevärdheter och fina platser att besöka under sommaren. Ta till exempel Eksjö Stadsfest. Folkfesten som i år gästas av Måns Zelmerlöw bland många andra!

EKSJÖ STADSFEST – Första gången staden arrangerade denna folkfest var 2008 och idag, sju år senare är det en given tradition. Hit lockas uppåt otroliga 20 000 besökare varje år som njuter av två dagars underhållning. På området hittar du saker att göra för alla åldrar. Allt från dansbanor och kultur till barnaktiviteter och konserter med välkända artister!

I år äger festen rum den 28:e och den 29:e augusti och under dessa dagar kan du få se svenska folkets favorit och Eurovisionvinnaren Måns Zelmerlöw, de gamla hjältarna Eldkvarn och Sveriges framtida stjärna Zara Larsson. De och många fler! Ta med dig familj och vänner och roa er i ett myller av människor och känn dofter av mat från alla världens hörn.

Andra tips i Eksjö:

  1. SKURUGATA OCH SKURUHATT
  2. MOVÄNTA CAMPING
  3. REGNBÅGSDALEN

I sommar publicerar vi tips på smultronställen från våra anställda runt om i landet. Håll utkik på onsdagar här på bloggen efter fler roliga ställen och vackra platser att besöka. Har du något bra tips du skulle vilja dela med dig av? Skriv gärna i kommentarsfältet!