Välj område

Tävling

Grattis – ni vann Trädgårdskalendern

För några veckor sedan utlyste vi en trädgårdsbildstävling där tre vinnare skulle få var sitt exemplar av Stella Westerlunds prakt här på Grannliv. Mängder av härliga bilder har kommit in. Här är vinnarna!

tradgardskalenderbokTack till alla er som bidragit i vår lilla tävling om Trädgårdskalendern på Ordalagets bokförlag! Att välja mellan bilderna var svårt och vi har dragit tre vinnare som fick var sin bok, deras bilder ser du här:

bidrag2

Foto: Ingegärd Larsson i Sjöbo.

bidrag3

Foto: Lars Fredell i Växjö.

bidrag1

Foto: Karl-Axel Wikström i Havstenssund.

Det som vann varsin bok blev:

Lars Fredell i Växjö
Ingegärd Larsson i Sjöbo
Karl-Axel Wikström i Havstenssund

 

Stort grattis, boken kommer med posten! Vill du se mer av Läsarnas Egna bilder så publiceras de här.


Vill du också läsa?