Våren välkomnas i nya numret av Grannliv!

Grannliv215Grannlivs stora vårnummer bjuder på massor av trädgårdsläsning med tips på frön och verktyg. Niklas Ekstedt berättar hur man får barn att älska grönsaker, Maj-Lis Pettersson från Odla i P1 skriver om kärleken till fuchsior, och mycket mer…

I Grannliv 2/2015 som landar i brevlådor landet runt den här veckan träffar vi också stjärnkusken Stig H Johansson som talar om vikten av foder, vi lär oss köra häst och vagn i Nårunga, testar hundgodis och får goda råd inför valpköpet. Dessutom får vi veta hur ett ägg blir till…

Magasinet Grannliv skickas hem i brevlådan i samband med att du som klubbmedlem får utbetalning av bonuscheckar. Om du inte nått upp i bonusutbetalning kan du ändå få magasinet genom att prenumerera på Grannliv.

En prenumeration på fyra nummer har självkostnadspriset 100 kr. Anmäler du dig nu får du en värdecheck på femtio kronor att handla för på Granngården.

 Så prenumererar du:

Sätt in 100 kr på bankgiro 698-8588 och var noga att ange personnummer, namn, adress och mejl på inbetalningen. Som klubbmedlem skjuts din prenumeration fram automatiskt de gånger du kommer upp i bonusnivå och får magasinet gratis tillsammans med dina bonuscheckar. Vill du läsa tidigare nummer av Grannliv elektroniskt, kan du göra det här.