Välj område

Kundklubb

Smart sätt att spara presentkort

loyopresentkortgranngardenGenom samarbetet med appen Loyo kan du från och med nu spara presentkort från Granngården i din mobil. Du kan även se ditt poängsaldo och få unika erbjudanden direkt till telefonen. Så här funkar det.

Granngarden presentkortSom medlem i Granngårdens kundklubb får du poäng när du handlar. Det räcker med att du säger till i kassan så registreras din bonus och du slipper bära på extra kort i plånboken.

Om du har en smartphone kan du ladda ner appen Loyo och där samla flera av dina klubbmedlemskap så att du alltid har dem till hands. I Loyo registreras din poäng direkt och kan hela tiden se ditt poängsaldo, dessutom får du unika erbjudanden direkt till mobilen.

Från och med nu kan du även spara presentkort från Granngården, betala med dem direkt i telefon och se hur mycket som finns kvar att utnyttja på presentkortet. Dessutom är det enkelt att hålla koll på giltighetstiden. Ladda ner appen här.


Vill du också läsa?