Åtta bra grejer i vinterstallet

Granngarden_Losdrift_upplagg

Just nu har stora delar av landet snö och kallt ute. Vintertid i stall och hage ställer extra krav på bra kvalitetsgrejer. Vi valde ut några av våra bästa till stall och hage så här års.

1.

Gödselgrep som håller i alla väder med handtag och skaft i ask 140 cm.

2.

Rejäl betespump P100 som försörjer 15–20 kor, hästar, kalvar eller föl på bete som du inte når med vatten från gården. Kan pumpa upp grundvatten från åtta meters djup 80 meter.

3.

Vattenkoppen LaaGée Polyflex är stor och har en patenterad funktion som möter och följer med vid tryck. En stor och flexibel vattenkopp i formsprutad polyeten för kreatur, kalvar, hästar, getter och får. Koppen är hållbar och återfår formen när trycket släpper utan att den omformas eller går sönder.

4.

Granngården Protein Koncentrat, ges i första hand till växande hästar, dräktiga eller digivande ston, men även till normalpresterande hästar som utfodras med en stor andel grovfoder med låg eller medelhög proteinhalt. Bra vid pälsfällning och pälssättning. Granngården Protein Koncentrat har en hög halt av kvalitetsprotein samt innehåller en väl balanserad mineral- och vitaminblandning för att passa svenska grovfoder 20 kg.

5.

Granngården Mineralbalja Häst är en vädertålig slicksten som kan ställas direkt på betet. Vitaminberikad för att försäkra sig om att hästen alltid får tillräckligt med A-, D- och E-vitamin. Hög smaklighet gör att hästarna får i sig tillräckligt med salt. En balja räcker till 5 hästar i 20 dagar. Försök se till att hästarnas konsumtion blir den rekommenderade mängden. Om hästarna äter slut innan 20 dagar vänta med att ställa ut en ny, 10 kg.

6.

Granngården slicksten häst 10 kg består till största delen av naturlig stensalt och är berikad med viktiga spårämnen. Slickstenen innehåller även vitaminer som motverkar muskelproblem och är bra för hovarna.

7.

Slickstenshållare som är gjord för 10 kg saltsten. Den är tillverkad av hållbar, giftfri och bitsäker polypropylen. Den är gjord för fast montering på vägg och har dräneringshål.

8.

Värmebalja Isobar är en praktisk värmebalja utrustad med värmeelement i botten för frostfritt vatten utomhus och i ouppvärmda utrymmen. Värmebaljan levereras med tranformator IP 34 och anslutningskontakter med IP klass 33 medföjer, rymmer 65 liter och drar 110 W. Transformator följer med, men glöm inte att köpa till matarkabel!