Tack till er som röstade på oss!

aretskundklubb2014

Granngården fick i tisdags utmärkelsen Årets Kundklubb 2014. Efter att medlemmar i 47 kundklubbar tillfrågats på Facebook stod det klart att Granngården har de nöjdaste medlemmarna. Tack för förtroendet!

granngardenbastakundklubb

Medlemmar i 47 olika kundklubbar intervjuades om vad de tycker och resultatet presenterades tisdags då Granngården fick diplomet vid en ceremoni. Intervjuerna är anonyma, men så här sa en av de intervjuade:
Granngården måste vinna eftersom de har en himla bra kundklubb… Bra erbjudande och kunnig personal i de butiker jag handlar. Alltid trevligt bemötande och service. Själva klubben har bra bonussystem som kan utnyttjas på valfria varor vilket är ett  stort plus!

Extra roligt är det att kundklubben tillhör en av landets största och ändå upplevs av många som ett mervärde när man handlar. På Granngården är vi otroligt glada och stolta över det förtroende som ni medlemmar ger oss och ser fram emot ett ännu bättre 2015 med en rad spännande nyheter för er att se fram emot!