Välj område

Kundklubb

Gott Nytt År önskar Granngården!

Granngarden_gott_nytt_ar_3Nu är det bara dagar kvar på 2014 och vi vill passa på att tacka alla våra läsare för ett fantastiskt år! Vi har redan laddat för ett spännande 2015 här på bloggen fullspäckat med artiklar, tävlingar och frågesporter. Här kan du se våra topp fem populäraste inlägg under 2014.

Nära tio tusen tävlingssvar har kommit in till redaktionen under året till Grannlivs korsordstävlingar, utlottningar av böcker, biljetter, filmer och spel. Som vanligt ligger vårt Grannliv-korsord i topp, men bloggens utlottning av myggbekämparen Thermacell blev också otroligt populär och engagerade många.

Gott nytt år från Granngården

Självklart ska det nya året firas in, håll i hatten bara så att det inte går över styr…

Närmare en halv miljon besök har gjorts på bloggen under året och vår trafik ökar stadigt med läsare som uppskattar de ämnen vi tar upp. En rolig detalj i sammanhanget är att det inte bara är här i Sverige folk besöker oss, faktum är att vi har haft besök från nästan alla världens hörn!

besokare2014Topp 5 populäraste artiklarna under 2014!

1. Bygg ditt eget hönshus

Granngarden_honshusVi är många därute som drömmer om att ha höns. Varför inte ta inspiration av den här ritningen innan du åker till butiken och handlar stolpar och nät.

 

2. Självtest – hur bra är du på småfåglar?

grannlivsjalvtestfaglar5Så här års är det enkelt att få njuta av fågelfägring i trädgården. Allt du behöver är en matare och lite frön eller talgbollar. Men hur bra känner du igen våra vanligaste svenska småfåglar? Gör vårt test!

 

3. Självtest – hur bra är du på hundraser?

Grannlivshundtest2Labrador retriever är fortfarande vår populäraste hundras och den är det många som känner igen. Men hur väl kan du andra hundraser? Gör vårt test, utmana dig själv och vännerna!

 

4. Så får du ordning på gräsmattan efter vintern

Granngarden-gronare-grasmatta21Efter att snön smält bort på våren finns det några enkla knep för att gräsmattan ska bli vacker och slitstark till sommaren. Här finns några tips!

 

5. Allt fler väljer att skaffa höns

Grannliv214_Trendiga_honsDet har väl inte undgått någon att hönsägandet breder ut sig i Sverige. Egna ägg är både gott och en enkelt närproducerad proteinkälla. Här får du några nybörjartips!


Vill du också läsa?