Välj område

Hund

Tystnad, tagning – lördagsgodis!

Hundgodistest Mac GrannlivHäromdagen hade vi godisprovning på redaktionen. Vi ville se vilken av Granngårdens hundgodisar som testhunden Mac gick igång på. Det visade sig vara lättare sagt än gjort…

Bland de fyra godisar som testades fanns Granngårdens kycklingfilé, fiskrulle, ankfilé och veckogodis där man får sju miniben i förpackningen – en för varje dag i veckan. Det var hög dreggelfaktor och som vanligt skötte sig Mac exemplariskt. I alla fall till en början…

Hundgodistest Mac Grannliv macDet är inte helt lätt när man ska få en portugisisk vattenhund som ÄLSKAR mat att hålla tungan i styr framför ett bord av uppdukade läckerheter. Testet var efterlängtat kan man lätt säga. Godisarna har varit inlåsta i ett skåp här på kontoret som det var omöjligt att gå förbi utan att undersöka ordentligt… Sällan har han reagerat så starkt på godis tidigare.

Hur det gick för honom och vad han valde i första hand får ni se här på bloggen i vår…

Hundgodistest Mac Grannliv


Vill du också läsa?