Två bra anledningar att bli klubbmedlem

Förutom att få pengar tillbaka på dina köp får Granngårdens Klubbmedlemmar regelbundet specialerbjudanden. Fram till jul kan du nu beställa två perfekta julklappar till medlemspris. En tidningsprenumeration och fototavla.

Anledningen till att Granngårdens kundklubb blivit så populär är att den från starten varit inriktad på att ta hand om de trognaste kunderna med särskilda kundkvällar och erbjudanden. Som medlem får du magasinet Grannliv hem med dina bonuscheckar och kan regelbundet utnyttja medlemspriser på populära varor. Du får även inbjudningar till VIP-kvällar där butikerna bjuder på föreläsningar och experthjälp. Just nu kan du som klubbmedlem utnyttja två perfekta julklappstips:

1. En prenumeration på tidningen Land:

Nyhetsbrev_Land2. Beställ en fototavla:

Nu kan du beställa en fotoväv med din egen bild till förmånligt klubbpris. Du beställer tavlan genom att klicka här. Sedan hämtar du tavlan i din närmaste Granngårdenbutik inom 21 dagar. För att hinna fram till jul, krävs att du beställer senast 1/12. Fotoväven är spänd på en träram och det finns två storlekar att välja mellan: 30×40 cm 440 kr, 40×60 cm 590 kr. Erbjudandet gäller t.o.m. 31/12 2014.

Nyhetsbrev_Canvas_610x350

Enkelt att bli medlem!

Om du vill bli medlem i Granngårdens kundklubb, säg bara till nästa gång du är inne i butiken. Eller anmäl dig enkelt här med några få klick! Se också till att anmäla din mejladress som medlem, annars får du inte tips hem på VIP-kvällar och specialerbjudanden eftersom klubben för att spara på skogen sköter den mesta kommunikationen på elektronisk väg.