Flatwallet byter namn till Loyo

Granngarden_Loyo erbjudanden i mobilenDu har väl inte missat att du som medlem i Granngårdens kundklubb kan få rabatter och erbjudanden direkt i mobilen – genom mobilappen Loyo?

I september 2011 startades mobilapplikationen Flatwallet som samlar kundklubbar och kundklubbskort på ett och samma ställe. Det gör att du slipper en plånbok fullproppad med plastkort.

Nu byter Flatwallet namn till Loyo. Med Loyo slipper du hålla reda på kundklubbskort, du går inte heller miste om rabatter för att du glömt en rabattkod hemma på köksbordet. Dessutom behöver du inte fylla i långa blanketter varje gång du vill bli medlem i en ny kundklubb.

Hos Granngården är ditt medlemskap kopplat till ditt personnummer. För att registrera dina köp och ta del av rabatter och erbjudanden säger du antingen ditt personnummer i kassan eller visar upp din Loyo-app så att de kan läsa av streckkoden på din mobilskärm. Hur enkelt som helst.

Till mobilen får du dessutom särskilda erbjudanden som du kan utnyttja nästa gång du är i butiken. Varje gång du har en ny förmån att utnyttja får du en push-notis på telefonen.

Skaffa appen här!