Välj område

Hus & hem

Våra smultronställen: Skärså

skarsa2_RED
Varje onsdag på bloggen rekommenderar vi ett smultronställe som anställda på Granngården har tipsat om. Roliga sevärdheter och fina platser att besöka under sommaren. Ta till exempel fantastiska Skärså utanför Söderhamn!

SKÄRSÅ Här hittar du kommunen Söderhamns allra populäraste utflyktsmål. Under sommartid fördubblas invånarantalet i detta tätbebyggda gamla fiskeläget.

En mil utanför Söderhamn ligger Skärså där du kan vandra mellan hus och njuta av havsdoft och vackra klätterrosor. Byn lever i allra högsta grad med fiskrestaurangen Albertina som serverar det havet har att erbjuda i underbar atmosfär.skarsa3_RED

Skärså har också gästhamn, boende, glashytta, hantverksbod/delikatessbod och fiskrökeri. Den fina stranden är uppfräschad med ny sand, hästskoformad brygga och toaletter. Hit vill du åka i sommar!

I sommar publicerar vi tips på smultronställen från våra anställda runt om i landet. Håll utkik på onsdagar här på bloggen efter fler roliga ställen och vackra platser att besöka. Har du något bra tips du skulle vilja dela med dig av? Skriv gärna i kommentarsfältet!


Vill du också läsa?