Vill du få nyheter regelbundet?

granngarden-ebrevTack till alla er som följer oss här på Grannlivbloggen. Sedan ett år tillbaka kan ni som handlar på Granngården få nyheter och tips här på bloggen. Om du vill ha senaste nytt på ett enkelt sätt gör så här:

Är du klubbmedlem redan, gå in på ”mina sidor” på granngården.se och skriv in din mejladress så får du varje vecka huvudnyheter på bloggen tillsammans med erbjudanden och tips på vad som händer i våra butiker just nu.

Är du inte klubbmedlem, säg bara till i kassan nästa gång du handlar så skriver de upp dig. Som medlem behöver du bara säga till i kassan så registreras poäng på det du handlar och du får återbäring i form av värdecheckar varje gång du når upp i 1500 poäng. Då får du samtidigt hem pappersmagasinet Grannliv med mer av det du kan läsa här på bloggen, plus tävlingar och specialerbjudanden unika för klubbmedlemmar. Läs mer om det och de andra förmånerna här.

Vill du inte bli medlem, men ändå få hem nyhetsbrev regelbundet kan du skriva in din mejl här på bloggen och anmäla dig.