Grannlivs vårnummer ute nu!

GG_blogg_610x350_nytt_nr_413_2I senaste numret av Grannliv får vi höra Suzanne Reuter berätta om projektet Drömgården, följa med till underbara Wij trädgårdar, lära oss grilla med rök och tvätta hunden.

Magasinet som dessa dagar landar i brevlådor landet runt får du varje gång du får bonus utbetalad. Men vill du inte missa ett nummer kan du givetvis prenumerera. Vårens tjocka 80-sidiga magasin innehåller även ett reportage om den nya trenden – att skaffa höns. Vi djupdyker även i vår kanske allra dyrbaraste resurs vatten och hur du kan spara på dropparna. Precis som vanligt finns även produktnyheter, korsord och tävlingar.

GG_blogg_610x350_nytt_nr_413_SuzanneGG_blogg_610x350_nytt_nr_413_receptGG_blogg_610x350_nytt_nr_413_Wij

Prenumerera på Grannliv

Om du väntar bonuscheckar med posten i dagarna får du magasinet gratis. Men om du vill vara säker på att inte missa ett nummer av pappersmagasinet Grannliv kan du prenumerera till självkostnadspris, fyra nummer för 100 kr.

Gör så här: sätt in 100 kr på bankgiro 698-8588 och var noga att ange personnummer, namn, adress och mejl på inbetalningen. Som klubbmedlem skjuts din prenumeration fram automatiskt de gånger du kommer upp i bonusnivå och får magasinet gratis tillsammans med dina bonuscheckar.
OBS! Tecknar du prenumeration just nu får du dessutom en värdecheck på Granngården för 50 kr.