Nu är det spännande…

grisaretskundklubbNu är det klart att Granngården har gått till final i Stora Handelspriset kategorin årets kundklubb på Retail Awards. Tillsammans med Willys och Polarn o Pyret.

aretskundkubbVarje år arrangerar Dagens Handel i samarbete med Svensk Handel tävlingen som vill premiera företag som varit duktiga på något sätt. Vinnaren av Årets Kundklubb ska arbeta långsiktigt för att erbjuda sina kunder ett mervärde.

Juryns motivering till varför Granngården nominerats är: ”Med en kundklubb värd namnet, både för konsument och företag, har denna aktör profilerat sig som det självklara valet för alla med stort engagemang inom djur och trädgård. Genom utvecklad segmentering har klubben lyckats med riktade erbjudanden och skapat ’win-win’ för såväl medlemmar som för kedjans utveckling.”

Vinnarna utses under en stor gala på Cirkus i Stockholm den 12 maj. Vi håller tummarna! Läs mer på www.retailawards.se.