Välj område

Kundklubb

Nytt nummer av Grannliv ute nu!

GG_blogg_610x350_nytt_nr_413I senaste numret av Grannliv berättar programledaren Yvette Hermundstad om naturupplevelser från hästryggen, vi tipsar om skogsutrustning och besöker ett världsberömt hotell i Harads…

Som vanligt är Grannliv-magasinet fullspäckat med läsning. Denna gång slår vi ett slag för matning av våra vilda småfåglar vintertid genom att prata med experten Jan Pedersen och bjuder på en personlig krönika av redaktören för Sveriges Ornitologiska Förenings tidning Fågelvännen Daniel Green. Han gästbloggar just nu här på Grannliv-bloggen, läs hans inlägg här.

Inom några veckor drar även lammningen igång och vi träffar förskolläraren Gunhild Liss-Dalman i Östra Rönnäs utanför Leksand som haft får hela sitt liv. Vi tipsar också om bra produkter inför ankomsten av lammen.

GG_blogg_610x350_nytt_nr_413_4 GG_blogg_610x350_nytt_nr_413_3 GG_blogg_610x350_nytt_nr_413_2

Prenumerera på Grannliv

Om du väntar bonuscheckar med posten i dagarna får du magasinet gratis. Men om du vill vara säker på att inte missa ett nummer av pappersmagasinet Grannliv kan du prenumerera till självkostnadspris, fyra nummer för 100 kr.

Gör så här: sätt in 100 kr på bankgiro 698-8588 och var noga att ange personnummer, namn, adress och mejl på inbetalningen. Som klubbmedlem skjuts din prenumeration fram automatiskt de gånger du kommer upp i bonusnivå och får magasinet gratis tillsammans med dina bonuscheckar.


Vill du också läsa?