Välj område

Tävling

Grattis – ni vann Carl Larssons memoarer!

Granngarden-carllarssonNu är tävlingen om Carls Larssons memoarer avgjord. Mängder av fantastiska utflyktsförslag kom in till redaktionen, här är de fem vinnarna.

Granngarden-carllarsson4Konstnären som fascinerar och förundrar. Som vi skrivit om tidigare på bloggen kommer nu Carl Larssons memoarer “Jag” ut i nyutgåva med omarbetad version med modern svenska. Bland alla de fina utflyktsförslag som kom in till redaktionen har vi valt följande fem som kommer att få boken hemskickad med posten:

1. Lena Olsson, Färila
2. Britta Andersson, Ljusdal
3. Leif Eriksson, Säffle
4. Anna-Lena Sundin, Tived
5. Marianne Broberg, Trosa

Gratulerar! Eftersom vi har fått in så många bra förslag på utflykter man kan göra i sommar kommer vi att publicera ett urval av dessa löpande här på bloggen kommande månaden. Tack till alla er som tävlade!


Vill du också läsa?