Vår i hagen – stängselveckor på Granngården!

Granngarden-stangselkampanjÄven om tjälen fortfarande inte släppt sitt grepp om hela landet kan det vara bra att börja fundera över gårdens stängsel. Just nu har vi stort fokus på ämnet i våra butiker. Här får du några tips!

Snart är det dags att släppa ut djuren på bete. Behöver du uppgradera eller byta ut trasiga stängsel? Se till att planera lite innan du kommer till butiken och får hjälp, så spar du tid och kan lättare ta beslut. Tips på elstängselprodukter och lite basfakta kring vad man ska tänka på när man stängslar för olika djursorter hittar du här.

För dig som är helt ny på elstängsel, men kanske funderar på att skaffa en ellösning, för att hägna in djur eller hålla viltsvin borta. Ta en titt på vår stängselfilm som innehåller lite grundfakta.

Så elstängslar du from Granngården on Vimeo.

Granngarden-Gunnebo
Gunnebos klassiska stängsel finns i flera utföranden och färger.

På Granngården finns ett brett urval av elstängselalternativ. Men även klassiska Gunnebo stängsel som är bra till kenneln eller för hålla smådjuren kvar på tomten. På Granngården finns två system av stängsel och stolpar. Det klassiska vävda Gunnebo Trädgårdsstängslet är ett prisvärt alternativ som ger dig många års underhållsfri användning. Gunnebo Villastängsel är ett stängselsystem med svetsade fogskarvar som ger högsta styrka och livslängd. Både nät och stolpar tål tuffa tag och passar på utsatta ställen där man ställer höga krav på säkerhet.

Se alla produkter för stängsel och alla typer av stolpar på Granngården.se