Välj område

Tävling

Vinn ett par gummistövlar Pålsjö från Tretorn

Gummistövlen Pålsjö från Tretorn.Nu har du chans att vinna ett par riktigt fina och bekväma gummistövlar från Tretorn. Stöveln Pålsjö är exklusivt framtagen för Granngården och du har nu möjlighet att ro hem ett av tre par genom att dela med dig av din bästa vårbild.

Gummistövel Pålsjö med rågummisula är både praktisk och snygg på ett robust sätt. Stöveln är tillverkad i naturgummi och det låga skaftet ger en smidig i och urstigning. Stöveln är speciellt framtagen för Granngården och du hittar den bara hos oss för 599 kr. Nu har du möjlighet att vinna ett par!

Gör så här för att tävla: Mejla in en bild till oss med temat ”Så här ser våren ut hos mig just nu”. Beskriv din bild lite kort och glöm inte att berätta var i landet den är tagen.  Skicka bilden till grannliv@granngarden.se. Skriv ”Pålsjöstövlar” i ämnesraden för att ditt bidrag ska komma rätt och glöm inte att uppge namn, adress och telefonnummer vi kan nå dig på. Senast den 30 april 2017 behöver vi ha ditt svar. En jury från Grannliv utser vinnaren, juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnarna får hämta ut stövlarna i sin närmaste Granngårdenbutik så storleken blir rätt.


Vill du också läsa?